Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
22/11/2017
Empresa

L’Ajuntament organitza una sessió d’impuls a l’economia social i solidària

L’empresa TEB Solucions explica el seu projecte

La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez,  ha obert  avui, dimarts 21 de novembre, la sessió organitzada a Gornal Activa d’impuls a l’economia social i solidària a L’Hospitalet, adreçada a cooperatives, persones emprenedores, estudiants i professors de la ciutat.

La sessió ha comptat amb la participació de l’empresa TEB Solucions que ha explicat el seu projecte i la realitat de l’economia social i solidària. Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té l’objectiu de visibilitzar i posar en valor els actors i les iniciatives d’aquest forma d’economia a L’Hospitalet, més equitativa, solidària i respectuosa amb les persones, el medi ambient i el territori.

El projecte es realitza sota l’assessorament de la cooperativa Tandem Social
—que a més de sessions informatives com aquesta realitza accions de mapeig i conceptualització dels actors de l’economia social i solidària a la ciutat; sessions tècniques dirigides a personal municipal, assessories i gestories, com a prescriptors del model; formació integrada de 50 hores, i assessorament professional a cooperatives de la ciutat.

Aquesta sessió es realitza dins el marc dels plans del Programa d’Actuació Municipal 2016-2019 de L’Hospitalet per promoure l’economia social i l’impuls d’iniciatives per fer visible aquest sector com a forma de desenvolupament econòmic al territori.

Més informació, al web www.dinamitzaciolocallh.cat i al correu electrònic oficinaserveiempresa@l-h.cat.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)