Notícies

Detall notícia

21/03/2022
Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet acull una jornada sobre els nous reptes per als sectors de la restauració i l’alimentació

L'acte compta amb la participació de la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez
Veure imatge de L’Hospitalet acull una jornada sobre els nous reptes per als sectors de la restauració i l’alimentació (nova finestra)

Professionals dels sectors de l’hostaleria, l’alimentació, la gastronomia i el turisme participen avui a L’Hospitalet en una jornada que aborda el futur d’aquests sectors: els canvis en els hàbits del consum, la tecnologia alimentària, la producció i la gestió de les empreses.

La jornada l’organitzen Barra d’Idees i l’Ajuntament de L’Hospitalet. L’objectiu és crear un espai de debat entre diferents agents, contribuir a la professionalització del sector de la restauració i de la indústria alimentària de la ciutat i generar sinergies que millorin la seva competitivitat, i afavorir l’expansió de la gastronomia com un element clau per al desenvolupament de L’Hospitalet com a destinació turística.

Entre els ponents hi ha restauradors i representants d’empreses de l’alimentació de L’Hospitalet i de poblacions de l’entorn.

Aquesta acció s’inscriu també en les actuacions que l’Ajuntament duu a terme, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, per ajudar el sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme a recuperar-se dels efectes de la pandèmia.

L'acte compta amb la participació de la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, del president del Gremi de Restauració de L’Hospitalet, Ángel Ruíz, i de professionals de la restauració de la ciutat.

La jornada es fa a Industrial Akroll, al carrer de Corominas, 22.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal