Notícies

Detall notícia

19/07/2022
Promoció Econòmica
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Les rutes de tapes premien les millors propostes

Les rutes de tapes han recuperat aquest any el format habitual 
Veure imatge de Les rutes de tapes premien les millors propostes (nova finestra)

Ahir es van lliurar els premis als establiments guanyadors dels programes  municipals de les rutes gastronòmiques de tapes 2022, que s’han fet durant la celebració de les Festes de Primavera i les festes majors als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Collblanc-la Torrassa, Pubilla Cases i la Florida. També es van lliurar els premis a les persones guanyadores que havien participat amb les seves votacions per triar les seves propostes preferides. Durant les rutes de tapes es van poder degustar 114 propostes de bars i restaurants de la ciutat, que han servit 30.000 tapes.

Les rutes de tapes han recuperat aquest any el format habitual després de la cancel·lació de l’edició de 2020 i l’adaptació de la de 2021, a causa de la Covid.

L’objectiu de la iniciativa és impulsar el sector de l’hostaleria i la restauració, un dels motors econòmics de la ciutat, i donar a conèixer la seva àmplia oferta gastronòmica de qualitat. Aquests programes gastronòmics són promoguts per l’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i el blog Hospitalet Gastronòmic.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, la regidora del Districte II, Olga Gómez, la regidora del Districtes IV i V, Lola Ramos, la regidora adjunta d’’Educació, Iman Aisa, i de representants de les empreses patrocinadores, membres dels diferents jurats, de les comissions de festes dels barris i de les regidories de districte, regidors dels diferents grups municipals, així com personalitats de l’àmbit de la restauració a la ciutat.

A la Primavera de Tapes van participar-hi 35 establiments de tota la ciutat que van servir 18.000 tapes. Han rebut premi els restaurants El Racó de la Jaivel, a la Tapa més saborosa; Segovia 1960, a la Tapa de millor qualitat gastronòmica; La Paradeta, a la Tapa més creativa, i El Racó de la Jaivel, a la Tapa més popular.

Pel que fa a les rutes L’Hospitalet de Tapes, a Sant Josep els establiments guanyadors han estat El Choroní, per la tapa de millor qualitat gastronòmica, i La Trobada, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa de millor qualitat gastronòmica ha estat el restaurant Diversus, i de la tapa més popular, Can Joan.
A Collblanc-la Torrassa, han estat guanyadors, a la millor qualitat gastronòmica, la Pizzeria Naranjito, i a la tapa més popular, la Bodega Pujós.

A Can Serra, el premi a la millor qualitat gastronòmica va ser per a Mas Tapeo 17, i a la tapa més popular, per al Bar Vera. A Pubilla Cases el reconeixement a la millor qualitat gastronòmica va ser per al Bar Mariano’s, i a la tapa més popular, per al bar Los Cuñados. A la Florida, els establiments guardonats han estat, per la tapa de millor qualitat gastronòmica, la Taberna O’Chispa, i per la tapa més popular, Tazas y Tarros.

Durant l’acte, que es va fer a Tibidabo Brewing, es van lliurar, a més, els premis del concurs de la tapa més popular entre els ciutadans i ciutadanes que van votar en les sis rutes.

El calendari anual de rutes gastronòmiques a la ciutat es tancarà al mes de novembre, amb la proposta A la tardor, platillos!

 


 

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal