Notícies

Detall notícia

09/10/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Joves de la Casa d’Oficis es formen com a instal·ladors de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Els encarregats de la formació van ser els tècnics de l’empresa Simon Electric, que ahir van ser a les aules que l’Àrea d’Ocupació, Empresa,Turisme i Economia Social té a Gornal Activa.
Veure imatge de Joves de la Casa d’Oficis es formen com a instal·ladors de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (nova finestra)

Els tècnics de l‘empresa Simon Electric van impartir, en un mòdul formatiu de dues hores, una formació detallada dels equips i tecnologies que cal aplicar a vivendes, empreses i espais públics per instal·lar-hi els punts de recàrrega, destinats a vehicles de bateries elèctriques. La pràctica també va incloure una visió general de la reglamentació oficial que cal conèixer per a la instal·lació d’aquests punts.

D’aquesta manera els joves, que tenen entre 16 i 25 anys,  van poder actualitzar el seu coneixement de les ITE ( Inspecció Técnica d’Edificis) i del REBT (Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió) per poder aplicar la nova tecnologia en la seva futura trajectòria laboral.

Les Cases d'Oficis són un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves de 16 a 25 anys amb la ESO acabada, i que consta de dues línies: una orientada a l'hostaleria i una segona al sector de les instal·lacions i eficiència energètica.

Els objectius de formació i ocupació d’aquest programa se sumen en aquest cas als dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), de l’Agenda 20230 de Nacions Unides, que de manera tranversal són presents a l’activitat de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Aquesta implicació respon al compromís de l’Ajuntament de L’Hospitalet de contribuir conjuntament a l’assoliment dels grans reptes globals de la propera dècada, com el de posar fre al canvi climàtic.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)