Notícies

Detall notícia

07/02/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza la jornada “Les Dones i la Nova Indústria”

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha organitzat, aquest matí, a Gornal Activa la jornada “Les Dones i la Nova Indústria. Ocupació responsable i compromesa amb la igualtat", una acció que s’emmarca dins del programa OCUPAL’H.

La jornada ha posat el focus en el paper que la dona té al món de la indústria, tot reflexionant sobre l’aplicació de mesures de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i  la Igualtat d’oportunitats a l’empresa.

L’acte s’ha iniciat amb una Taula Rodona titulada La RSC i la igualtat: reptes i oportunitats on professionals i petites empreses han exposat els seu casos d’èxit i, també, l’impacte que ha tingut en aquestes l’aplicació de mesures de Responsabilitat Social Corporativa, en el seu dia a dia.

A la jornada també s’ha realitzat una sessió de Workshop; un taller que ha estat dinamitzat per dones professionals de dos dels centres de referència, a nivell nacional i internacional, d’investigació logístics. En aquest taller, les empreses participants han pogut compartir i conèixer la realitat de la logística 4.0, així com les eines i les tecnologies assequibles que ja s’estan implantant a petites empreses.

El Projecte OCUPAL’H, La Nova Indústria a l’Hospitalet, està subvencionat per la Diputació de Barcelona i té per objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones, a través d’una formació tecnològica que els capaciti per la realitat actual i futura de les empreses que formen la nova indústria de L’Hospitalet. A més, també pretèn acompanyar a empreses de logística, arts gràfiques i TIC de la ciutat per afavorir el  seu trànsit cap a la Industria 4.0, dins d‘una visió estratègica del territori.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)