Notícies

Detall notícia

23/07/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els alumnes del PFI d’hostaleria inicien les pràctiques en restaurants de la ciutat

Coneixeran el món laboral i podran posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg del curs
Veure imatge de Els alumnes del PFI d’hostaleria inicien les pràctiques en restaurants de la ciutat (nova finestra)

Els alumnes del Programa de formació i inserció (PFI) de cuina i serveis de restaurant estan finalitzant el curs acadèmic i a partir d’avui realitzen pràctiques en establiments de restauració de L’Hospitalet. L’objectiu d’aquestes pràctiques és completar l’aprenentatge professional en un entorn productiu real, així com conèixer el món laboral i els hàbits i les actituds que calen per desenvolupar una feina.

El Bar Córdoba, BalbiBlau, La Pepa o Comarea són alguns dels establiments on els 17 alumnes d’aquesta edició podran posar en pràctica els coneixements adquirits. Cal afegir que alguns dels restaurants ja han manifestat l’interès a contractar els joves, però s’haurà d’esperar a la finalització del període de pràctiques.

La cinquena edició del programa ha hagut d’adaptar-se a les mesures de seguretat decretades arran de la crisi sanitària de la Covid-19. Malgrat tot, els cursos han comptat amb 1.000 hores de duració, de les quals 180 hores corresponen a pràctiques laborals que s’han dut a terme al Centre de Formació d’Hostaleria i que ara faran els establiments de restauració de la ciutat. 

Per mitjà d’aquest programa, l’Ajuntament proporciona a joves de 16 a 21 anys sense graduat de l’ESO les competències personals i professionals necessàries per facilitar-los la incorporació al món laboral i el retorn al sistema educatiu reglat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal