Notícies

Detall notícia

03/05/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Oberta la inscripció per a una nova ronda de "Satèl·lits d'Ocupació", que es desenvoluparà amb el format de webinars

Veure imatge de Oberta la inscripció per a una nova ronda de "Satèl·lits d'Ocupació", que es desenvoluparà amb el format de webinars (nova finestra)

Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica posen en marxa una nova edició de "Satèl·lits d'Ocupació", que en aquesta ocasió es desenvoluparà sota el format webinar per oferir consells molt pràctics d'orientació laboral a persones en desocupació. Per a això, ambdues fundacions compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES, i la col·laboració de diferents administracions públiques.


La nova edició de "Satèl·lits d'Ocupació" inclourà la celebració de tres webinars gratuïts els dies 11, 18 i 25 de maig de 10 h a 11h..

Webinar 1: "Herramientas digitals que t'ajudaran en la teva recerca activa d'ocupació" (11 de maig). A través d'aquest taller online, les persones participants aprendran a utilitzar les principals eines digitals per millorar la recerca activa d'ocupació: aplicacions de planificació, disseny de currículums creatius, portals d'ocupació, etc. La inscripció es podrà realitzar fins el 9 de maig. 

Webinar 2: "Treballa la teva marca personal a les xarxes socials professionals" (18 de maig). Les persones participants descobriran com començar a treballar la seva "Marca personal" i la millor forma de potenciar-la des de xarxes socials. A més, aprofundiran en les possibilitats que ofereix LinkedIn per impulsar l'empleabilidad i treballar el networking. La inscripció es podrà realitzar fins el 16 de maig.

Webinar 3: "Actualització en els processos de selecció" (25 de maig). En aquest webinar es mostra com han canviat els processos de selecció en l'últim any per la pandèmia i quins són els tips a tenir en compte per superar amb èxit una entrevista de treball online. La inscripció es podrà realitzar fins el 23 de maig.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)