Notícies

Detall notícia

27/01/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El turisme de L'Hospitalet consolida la seva presència a FITUR

Més de 500 assistents, entre ells professionals del sector, han rebut informació de la nostra ciutat
Per tercer any consecutiu i amb un balanç molt positiu, L'Hospitalet de Llobregat, mitjançant l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha donat a conèixer, de nou, els seus atractius turístics al mercat nacional i internacional a FITUR, Fira Internacional de Turisme. A més, ha reforçat la marca LHTurisme que inclourà, a partir d'ara, algunes de les accions que es desenvolupen a la ciutat, com per exemple del sector gastronòmic.

Durant la fira que ha tingut lloc a Madrid, del 22 al 26 de gener, més de 500 assistents, entre ells professionals del sector, han rebut informació sobre els actius turístics que ofereix L'Hospitalet. Aquest any, s'ha difós amb especial atenció el calendari anual de rutes de tapes i platillos, així com la seva gran varietat de propostes culinàries, sent el fullet L'Hove Tapas, L'Hospitalet, una ciutat de tapes el material de difusió més demandat. Un altre gran èxit han estat els productes promocionals lliurats als assistents, com les bosses i els bolígrafs, acompanyats d'informació de turisme esportiu, de negocis i cultural distribuïts amb el lema L'Hove, L'Hospitalet una ciutat que es fa estimar.

La participació de L'Hospitalet en una de les fires més destacades del sector turístic a nivell mundial, s'emmarca dins de les accions que està duent a terme l'Ajuntament per donar a conèixer als professionals del sector els atractius de la ciutat i aconseguir, així, posicionar-se als mercats nacionals i internacionals. En aquest sentit cal destacar l'evolució del sector turístic a la ciutat que avui compta amb més d'una vintena d'hotels i allotjaments, i gairebé 4.000 llits. En els últims cinc anys el nombre d'empreses ha crescut un 30% i les persones ocupades en el sector un 40%, superant la xifra de 5.000 professionals.

Aquest any el saló, que celebrava la seva 40a edició, ha comptat amb la presència de 918 expositors titulars, nacionals i internacionals; 11.040 empreses, 165 països i regions, i una participació internacional del 56%. Torna, així, a superar-se batent el rècord de participació amb més de 255.000 visitants.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)