Notícies

Detall notícia

26/10/2017
Formació i Comerç
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

Hi participen vint restaurants i tres cocteleries amb platillos i còctels al preu de 4 euros   Premis per als platillos més saborós, creatiu i de qualitat gastronòmica i per al Platillo i el Còctel de L’Hospitalet   La xef Ada Parellada és la padrina del jurat degustador


 

El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, han presentat la quarta edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”, que se celebra del 2 al 26 de novembre, en què participen vint restaurants de la ciutat que ofereixen platillos al preu de quatre euros, acompanyats d’una consumició. Tres cocteleries de la ciutat  tornen a incorporar-se al programa oferint còctels especials per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.

L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina del jurat, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Ángel Ruiz.

Els vint establiments participants concursaran per obtenir premis als platillos més creatiu, més saborós i de qualitat gastronòmica, triats per un  jurat  especialista, que compta en aquesta edició amb la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina;  i el Platillo de L’Hospitalet, que s’atorga per votació ciutadana. Entre les cocteleries participants també hi haurà un premi al Còctel de L’Hospitalet.

Els ciutadans i les ciutadanes podran votar pel Platillo de L’Hospitalet, aquell que més els agradi,  i  optar  a  cinc premis:  una nit  d’hotel amb esmorzar a càrrec dels hotels Porta Fira, del Fira Congrés i de l’SB Plaza Europa; i menús degustació al restaurant Bouquet de l’Hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal, tots dos per a dues persones.“A la tardor, platillos!” pretén  donar un impuls a la gastronomia local —en aquesta ocasió amb els platillos com a protagonistes—, com un eix destacat en el desenvolupament econòmic de la ciutat, ja que la restauració té un pes important en l’economia local i en el foment de l’ocupació i de l’activitat emprenedora.

Se suma a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local —com són les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes, coincidint amb la Festa Major— i compta amb la participació de cuiners, experts en gastronomia, professors i alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)