Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
26/10/2017
Formació i Comerç

Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

Hi participen vint restaurants i tres cocteleries amb platillos i còctels al preu de 4 euros   Premis per als platillos més saborós, creatiu i de qualitat gastronòmica i per al Platillo i el Còctel de L’Hospitalet   La xef Ada Parellada és la padrina del jurat degustador
Veure imatge de  Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” (nova finestra)


 

El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, han presentat la quarta edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”, que se celebra del 2 al 26 de novembre, en què participen vint restaurants de la ciutat que ofereixen platillos al preu de quatre euros, acompanyats d’una consumició. Tres cocteleries de la ciutat  tornen a incorporar-se al programa oferint còctels especials per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.

L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina del jurat, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Ángel Ruiz.

Els vint establiments participants concursaran per obtenir premis als platillos més creatiu, més saborós i de qualitat gastronòmica, triats per un  jurat  especialista, que compta en aquesta edició amb la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina;  i el Platillo de L’Hospitalet, que s’atorga per votació ciutadana. Entre les cocteleries participants també hi haurà un premi al Còctel de L’Hospitalet.

Els ciutadans i les ciutadanes podran votar pel Platillo de L’Hospitalet, aquell que més els agradi,  i  optar  a  cinc premis:  una nit  d’hotel amb esmorzar a càrrec dels hotels Porta Fira, del Fira Congrés i de l’SB Plaza Europa; i menús degustació al restaurant Bouquet de l’Hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal, tots dos per a dues persones.“A la tardor, platillos!” pretén  donar un impuls a la gastronomia local —en aquesta ocasió amb els platillos com a protagonistes—, com un eix destacat en el desenvolupament econòmic de la ciutat, ja que la restauració té un pes important en l’economia local i en el foment de l’ocupació i de l’activitat emprenedora.

Se suma a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local —com són les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes, coincidint amb la Festa Major— i compta amb la participació de cuiners, experts en gastronomia, professors i alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)