Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
06/09/2018
Formació i inserció

Oberta la inscripció dels Programes de Formació i Inserció (PFI) fins al 21 de setembre

Cursos d’hostaleria per a joves sense graduat de l’ESO: Cuina i Servei de restaurant i bar. Inclouen pràctiques a empreses
El Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha obert el període per inscriure’s als Programes de Formació i Inserció (PFI)  fins al 21 de setembre. Les  especialitats formatives que s’ofereixen són Auxiliar d’Hoteleria: cuina i càtering i Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració, amb una durada de mil hores (820 hores teoricopràctiques i 180 de pràctiques en empreses). Els cursos s’iniciaran el mes d’octubre del 2018 i finalitzaran el juny del 2019.

El programa s’adreça als joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l’educació secundària obligatòria sense obtenir el títol de la GESO. Aquests cursos es plantegen com una acció formativa i professionalitzadora que permeti als participants el seu desenvolupament personal i l’adquisició de competències que els facilitin tant la inserció social i laboral com el retorn o continuïtat formativa en els ensenyaments de formació professional.

L’interès per oferir oportunitats formatives i laborals als joves de la ciutat ha comportat que enguany l’Ajuntament financiï directament els cursos, amb una aportació de la Diputació de Barcelona.

Centre de Formació d'Hostaleria. Telèfon: 93 402 60 27

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA CUINA I CÀTERING

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA CUINA I SERVEIS DE RESTAURACIÓ
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)