Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
25/07/2017
Comerç i gastronomia

L’Ajuntament lliura els premis a 10 establiments del programa  gastronòmic L’Hospitalet de tapes

Hi han participat 74 establiments de cinc barris de la ciutat: Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida.


 L’auditori de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació va acollir el lliurament dels premis als deu establiments guanyadors del programa municipal L’Hospitalet de tapes en les categories de la tapa i servei de qualitat, escollits per un jurat professional; i la tapa més popular, per votació ciutadana.

Al barri de Sant Josep, els establiments guanyadors han estat  la Bodega Salán, per la tapa i servei de qualitat, i el Restaurante Bea Bea, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa i servei de qualitat ha estat el restaurant This&That Co., i de la tapa més popular, la Llesqueria Matagana. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa i servei de qualitat han estat Cafés Caracas, Bar Granja Marín i Bar Segovia 1960, respectivament. Bar Vera, a Can Serra; Can Pepito, a Pubilla Cases, i Tazas y Tarros, a la Florida, han estat guardonats per la tapa més popular.

Durant l’acte es van lliurar, a més, els 18 premis del concurs de la tapa més popular als ciutadans i ciutadanes que han votat en les diferents rutes gastronòmiques. Els premis han estat nits d’hotel per a dues persones a diferents punts de la costa Brava o del Maresme, a càrrec de l’agència  de Nautalia Viajes; menús degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet; una capsa regal a càrrec dels establiments participants en la ruta de tapes de Sant Josep, i tres vals de 200 euros, a càrrec del Centre Comercial La Farga, també a la ruta de Sant Josep de Tapes, un dels quals per al restaurant Bea Bea, guanyador de la tapa més popular.

L’Hospitalet de tapes és un programa que promou la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors del l’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb el Centre de Formació d’Hostaleria municipal, i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, per impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a la ciutat. En aquesta edició hi han participat un total de 74 establiments, que han servit 26.400 tapes durant els 4 dies de degustació  gastronòmica que ha durat cadascuna de les rutes, coincidint amb la celebració de les festes majors de cada barri.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)