Notícies

Detall notícia

18/05/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nou web de Turisme de L'Hospitalet

En aquesta nova fase, l’Ajuntament vol promocionar la ciutat com a destinació turística urbana, en l’àmbit internacional però també nacional i català
Veure imatge de Nou web de Turisme de L'Hospitalet (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet estrena el nou portal web de Turisme, un espai virtual que permet mostrar als visitants els atractius turístics que ofereix L’Hospitalet.

En els últims anys, la ciutat s’ha posicionat com una destinació turística referent a Catalunya, sobretot en relació amb el turisme de negocis, amb una oferta hotelera de qualitat

Durant els darrers anys, l’Ajuntament va començar a assentar les bases per potenciar els sectors econòmics de la ciutat relacionats amb el turisme, basant el seu desenvolupament inicial en el turisme de negocis, el turisme esportiu i el turisme gastronòmic, i té com a següent objectiu a la vista desenvolupar el turisme cultural.

En aquesta nova fase, l’Ajuntament vol promocionar la ciutat com a destinació turística urbana, en l’àmbit internacional però també nacional i català, sempre sota la premissa d’un desenvolupament turístic sostenible des del punt de vista de l’aportació que pot fer l’economia del visitant al compliment dels 17 objectius de desenvolupament sostenible. En aquest sentit, una delegació municipal participarà a partir de demà al Saló Fitur, a Madrid, per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat.

La interacció dels turistes amb les diferents destinacions estan experimentant un canvi arran de l’augment de l’ús de la tecnologia. D’aquesta manera, Internet ha condicionat la seva experiència abans, durant i després de la visita. Aquest nou canvi de paradigma fa que sigui necessari oferir un portal web que mostri informació constantment actualitzada i accessible des de qualsevol dispositiu. El web, que es pot consultar a través de l’enllaç https://hospitaletturisme.l-h.cat , pretén oferir tant a ciutadans com a turistes informació constantment actualitzada mitjançant sis grans apartats: Què fer?, On menjar?, On dormir?, On comprar?, Turisme esportiu i Fires i congressos.

Després d’un any de pandèmia on el turisme ha quedat paralitzat, el Pacte de ciutat per la recuperació econòmica i social de L’Hospitalet marca les accions que han de permetre reactivar l’economia i la creació d’ocupació. El llançament del web forma part d’aquestes mesures.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal