Notícies

Detall notícia

08/10/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El CEMFO acull la semifinal del concurs GMChef

EL CONCURS HA COMPTAT AMB LA PARTICIPACIÓ DE MÉS DE 1.000 ALUMNES DE 159 ESCOLES DE TOT EL TERRITORI ESTATAL, ENTRE LES QUALS HI HA EL CEMFO.

El Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet (CEMFO) ha acollit avui la semifinal de GMchef, el concurs de tapes organitzat per Gros Mercat i adreçat a estudiants de primer any d’hostaleria i cuina. En la seva 4a edició, el concurs ha comptat amb la participació de més de 1.000 alumnes de 159 escoles de tot el territori estatal, entre les quals hi ha el CEMFO.

La jornada ha comptat amb la presència d’un jurat degustador d’alt nivell: Erlantz Gorostiza, president del jurat i xef amb 2 estrelles Michelin del restaurant MB; David Andrés, xef del Vía Veneto; Ada Parellada, xef del  Semproniana; Joanna Artieda, xef i pastissera, i Arnau Triola, finalista de la zona Catalunya del concurs GMchef 2018.

Els aspirants han preparat davant el jurat les seves propostes culinàries de tapa freda o calenta. El “cucurutxo a banda” de David Padilla ha estat la tapa guanyadora que anirà a la gran final de GMChef 2019 juntament amb les tapes guanyadores de les altres cinc semifinals.

Rocío Ramírez, tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha donat la benvinguda als participants i ha destacat la tasca que fa el Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet per seguir fomentant la formació professional i la inserció laboral en el sector de l’hostaleria i el turisme a la ciutat.

Cris Plaza, regidor del Districte VI, ha tancat l’acte i ha lliurat el premi al primer semifinalista d’aquesta quarta edició.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)