Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
03/10/2017
Comerç

L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa un programa d’assessorament al comerç

Hi participen 50 comerços de la ciutat  per millorar la gestió  del punt de venda


La regidoria de Comerç i Drets del Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa el programa d’Assessorament Tècnic Comercial  adreçat a cinquanta comerços de la ciutat amb l’oblectiu de millorar la competitivitat del sector comercial i fer un acompanyament, a través de sessions individuals, que millorin la gestio del punt de venda.

Durant el programa es realitzarà  una primera anàlisi del punt de venda de cadascun dels comerços participants, i s’elaborarà un pla de treball i seguiment de les accions proposades, per part d’assessors experts en la matèria.

El programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i se suma a altres iniciatives municipals per reactivar i dinamitzar el comerç de L’Hospitalet, com les campanyes de la Festa del Comerç, botigues al carrer, la campanya de Nadal, la Festa dels Mercats municipals, el Reconeixement als establiments més antics de la ciutat o les campanyes gastronòmiques, adreçades a la restauració de L’Hospitalet. També es realitzen tallers i cursos adreçats al sector del comerç  i a les persones emprenedores en temes d’actualitat sol•licitats pels comerciants de la ciutat.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)