Notícies

Detall notícia

17/05/2023
Formació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Preinscripcions obertes al curs d’Instal·lació i manteniment de sistemes de plaques solars fotovoltaiques

Una formació gratuïta de 156 hores
Veure imatge de Preinscripcions obertes al curs d’Instal·lació i manteniment de sistemes de plaques solars fotovoltaiques (nova finestra)

Estan obertes les inscripcions al curs Instal·lació i manteniment de sistemes de plaques solars fotovoltaiques, que inclou la prevenció de riscos laborals per treball de muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques d’alta i de baixa tensió així com, seguretat en els treballs temporals en alçada.

La formació, que començarà al setembre i finalitzarà al desembre, és gratuïta i compta amb 15 places. Incorpora a més un assessorament individualitzat en sectors emergents dins l’àmbit de  l'eficiència energètica.

Es tracta d’un curs de 156 hores adreçat a:

  • Dones interessades en treballar en el  sector.
  • Joves i persones majors de 45 anys.
  • Demandants d‘ocupació no ocupats (DONO).
  • Persones en situació d‘atur de llarga durada o ERTO.

Accedeix al formulari d’inscripció online

La formació està emmarcada en el projecte L'H energia: CEFEI, un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona dins les accions previstes en el Centre per l’Energia i la Sostenibilitat de L’Hospitalet (CES L’H).

L’H energia: CEFEI és un programa de formació que té per objectiu donar impuls en la capacitació i la millora competencial de les persones en atur o en millorar l'ocupació dins del procés de transició energètica, dels nous models productius i de consum més sostenibles.

El CES L’H és una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet, per impulsar la transició energètica, promoure l’ús d’energies renovables i empoderar energèticament a la ciutadania i les empreses locals. Un dels seus eixos principals d’actuació és la formació orientada a cobrir les necessitats i tendències de les noves demandes del mercat de treball derivades de la transició energètica.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal