Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
03/12/2018

L’oli de Jaén deixa un excel·lent gust de boca a L’Hospitalet

El bon clima omple de visitants el barri de la Florida durant tot el cap de setmana. Els 35 expositors pràcticament esgoten les existències.
El pas per L’Hospitalet de la Fiesta Anual de Primer Aceite de Jaén, aquest cap de setmana, s’ha tancat amb un èxit aclaparador de públic i un balanç comercial molt positiu. Així ha estat valorada per tant per part de la delegació andalusa com per part dels representants municipals.
La fira ha estat instal•lada des del divendres fins al diumenge al carrer de la Primavera i al Mercat de La Florida, i ha convertit aquesta artèria de la ciutat en pol d’atracció d’un públic molt variat. Els assistents han pogut tastar i conèixer de primera mà els olis de primera collita de Jaén, així com adquirir productes i passejar per la fira. Entre les activitats organitzades hi havia múltiples degustacions, show cookings de xefs de prestigi i actuacions musicals tant d’agrupacions vingudes de Jaén com de les associacions andaluses de L’Hospitalet.
Auxiliats per un clima molt benigne, els 35 expositors, productors agroalimentaris, han esgotat pràcticament totes les existències que duien per vendre en els estands, i han tancat acords per a futures relacions comercials amb clients locals. A més d’oli de diferents procedències de la província, també s’han encarregat de vendre i difondre la qualitat d’altres productes elaborats amb oli que han sorprès força el públic, com ara excel·lents melmelades, cremes hidratants i sabons.

Rèdits per a tots el barris
La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Rocío Ramírez, ha valorat amb “una gran satisfacció” l’èxit de la fira en si, però també molt especialment “el fet que tots els barris de L’Hospitalet surtin beneficiats del posicionament cada cop més aconseguit de la ciutat com a centre turístic gastronòmic i de negocis”.
Pel que fa a la delegació vinguda d’Andalusia, formada per representants dels empresaris i responsables de la Diputació de Jaén, ha volgut destacar el caràcter acollidor de la ciutat, i n’han ressaltat l’amabilitat i l’alta qualitat de la seva oferta gastronòmica.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)