Notícies

Detall notícia

11/06/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet presenta el nou web de Turisme a B-Travel

L’oferta gastronòmica, el turisme de negocis, el turisme esportiu i el patrimoni històric i cultural, seran els principals atractius de promoció
Veure imatge de L’Hospitalet presenta el nou web de Turisme a B-Travel (nova finestra)

Després d’un any d’absència a causa de la crisi sanitària, L'Hospitalet de Llobregat reprèn l’activitat de promoció turística de la ciutat en fires com Fitur, i aquesta setmana serà present a B-Travel. A través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, la ciutat participa en una nova edició de la fira B-Travel que se celebrarà de l’11 al 13 de juny en el recinte de la Fira de Barcelona de Montjuïc.

Aquest any, l’ajuntament aposta per presentar als visitants de la fira el nou web de turisme, un espai virtual que té com a objectiu promocionar la ciutat de L’Hospitalet com a destinació turística urbana en l’àmbit internacional, però també en el nacional i català. 

Degut que l’edició d’enguay s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries decretades com a conseqüència de la Covid-19, l’organització ha optat per prescindir de material en suport físic per promocionar les destinacions. D’aquesta manera, el nou web de turisme de L’Hospitalet és el suport escollit per mostrar als visitants la informació actualitzada sobre els sectors cabdals de la ciutat: turisme de negocis, esportiu, cultural i gastronòmic.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’estratègia de promoció de la ciutat en les principals fires internacionals de turisme, per tal de posicionar L’Hospitalet com destinació turística de referència gràcies a la varietat d’atractius turístics que en disposa.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal