Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
16/05/2018
Restauració

Santa Eulàila se'n va de tapes

El barri de Santa Eulàlia celebra la ruta de tapes local entre el 31 de maig i el 3 de juny, coincidint amb la seva festa major. 
Veure imatge de 	Santa Eulàila se'n va de tapes (nova finestra)
Coincidint amb la festa major del barri, del 31 de maig al 3 de juny tindrà lloc al barri de Santa Eulàlia la ruta gastronòmica Santa Eulàlia de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col•laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

En aquesta nova edició hi participen 11 bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una beguda al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la tapa de qualitat, a càrrec d’un jurat expert, i la tapa més popular, per votació ciutadana. 

Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: una caixa variada de 12 cerveses artesanes, una visita i tast a la fàbrica Tibidabo Brewing per a dues persones i dues samarretes de Tibidabo Brewing; així com també un menú degustació per a dues persones ofert pel Centre de Formació d’Hostaleria.

El programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet coincideix sempre amb les festes majors dels barris i pretén impulsar la gastronomia local i, alhora, dinamitzar el comerç i la restauració al territori. A Santa Eulàlia de Tapes la seguiran les rutes Can Serra (del 7 al 10 de juny), Pubilla Cases (del 14 al 17 de juny) i, finalment, la Florida (del 28 de juny a l’1 de juliol). Més endavant, el mes de novembre ens portarà, per acabar, la ruta A la tardor, platillos!
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)