Notícies

Detall notícia

09/06/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Reunió entre l’Ajuntament de L’H i el Gremi d’Hotels de Barcelona

Per afrontar la situació i trobar mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19 sobre el sector turístic de la ciutat
Veure imatge de Reunió entre l’Ajuntament de L’H i el Gremi d’Hotels de Barcelona (nova finestra)

Continuen els contactes entre l’Ajuntament de L’Hospitalet i el sector hoteler per trobar mesures que ajudin a pal·liar els efectes que té la Covid-19 sobre el turisme, un sector estratègic per a la ciutat. Avui la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, s’ha reunit amb el director general del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, i el president de la Comissió d’Hotels de L’Hospitalet del Gremi d’Hotels de Barcelona, Josep M. Huguet.

La reunió —que s’ha fet de manera telemàtica— ha servit per evidenciar la preocupació del sector hoteler de cara al futur, un cop superada la primera part de la crisi, la sanitària, que ha tingut els establiments tancats. Ambdues parts es tornaran a trobar quan s’avanci cap a noves fases i la nova normalitat i es comenci a reactivar el turisme de negocis lligat, principalment, a la celebració de fires i congressos.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament de L’Hospitalet referma el seu compromís i continua donant suport al sector turístic i hoteler. El passat 28 de maig ja va tenir lloc una altra trobada virtual entre representants municipals i els directius dels hotels de la ciutat per analitzar la situació del sector en l’àmbit local.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)