Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
20/09/2017
Comerç

La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop 400 establiments comercials i entitats

664 infants han  pintat el cartell de la Festa del comerç: “Dona  color a L’H”
Aquest cap de setmana ha finalitzat la 9a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, en la qual han participat prop de 400 establiments comercials i entitats al llarg de set jornades de comerços al carrer en diferents barris de la ciutat.

A la campanya, que portava com a lema “Dona color a L’H”, han participat 664 nens i nenes, i convidava els infants de diverses edats a participar de manera lúdica, pintant el cartell de la Festa.

La Festa del Comerç es va iniciar el passat 20 de maig als barris del Centre i  Sant Josep. A Santa Eulàlia es va celebrar el 27 de maig; als barris de Collblanc-la Torrassa i Can Serra va tenir lloc el 10 de juny; Pubilla Cases, el 17 de juny; La Florida, l’1 de juliol, i el barri de Bellvitge ha tancat aquesta festivitat el passat dissabte 16 de setembre.

Com a novetat, les associacions de comerciants han lliurat 700€ en vals regal, distribuïts en vals de compra per valor de 100€  sortejats entre totes les persones que han comprat  en cadascuna de les set fires al carrer de la Festa.

Finalment, cal destacar que s’ha continuat  treballant en la reducció de l’ús de bosses de plàstic i s’han repartit 10.000 bosses reutilitzables amb la imatge de la ciutat. També s’han repartit 23 kilograms de caramels i 4.200 globus, al llarg de tota la Festa del Comerç.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)