Notícies

Detall notícia

28/01/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Lliurats els premis de la 6a edició de la ruta “A la tardor, platillos!”

Restaurants i cocteleries de la ciutat reben el reconeixement per les millors propostes culinàries
El restaurant d’aplicació del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet va acollir ahir l’acte de lliurament de premis de la sisena edició del programa gastronòmic “A la tardor, platillos!”. Una edició celebrada  durant el mes de novembre, apadrinada per la xef, amb dues estrelles Michelin, Fina Puigdevall, que va aconseguir servir més de 6000 platillos, més de 400 cocktails i batre rècord de participants.

En aquesta edició els 24 establiments participants han competit en un concurs on s’atorguen quatre guardons: el Platillo més saborós, el Platillo més creatiu, el Platillo de millor qualitat gastronòmica, tots ells  triats per un jurat degustador; i el Platillo de L’Hospitalet, aquest últim escollit per votació popular. Els premiats en aquestes categories han estat “Charcuteria Malkoa”, el restaurant “Punt i Coma”, “El Cau del Vermut” i “25 Roselles”, respectivament.

Durant l’acte el món de la cocteleria també va estar present. Es va compartir amb els assistents la tasca de qualitat que aquest sector ofereix a la ciutat i es va reconèixer,  a les 3 cocteleries que han format part de l’edició d’enguany, la seva participació atorgant-los un recordatori.

També es va fer el lliurament dels cinc premis a ciutadans i ciutadanes que han participat en la votació del Platillo de L’Hospitalet: una nit d’hotel amb esmorzar per a dues persones als hotels Madanis i Porta Fira; una nit amb esmorzar per a dues persones, amb accés al gimnàs i pàrquing gratuït a l’Hotel SB Plaza Europa; un lot de cerveses artesanes, visita a la fàbrica i samarreta, oferts per la fàbrica Tibidabo Brewing i un menú degustació per a dues persones al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.

En aquest sentit, la Tinent Alcalde de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i  Economía Social, Rocío Ramírez, ha remarcat l’aposta municipal per reforçar el sector de l’hostaleria i la restauració que avui  ocupen més de 3.500 persones.

L’Ajuntament de L’Hospitalet —per mitjà de les àrees d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, i de Participació i Relacions Ciutadanes— i amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de la ciutat i el Club del Barman de Catalunya, han promogut i impulsat aquesta sisena edició d’”A la tardor, platillos!” amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la gastronomia local de qualitat de manera singular.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)