Notícies

Detall notícia

10/11/2017
Mercats i Comerç
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza  per quart any consecutiu Mercats al carrer

Hi haurà comerços al carrer, tallers de gastronomia i actuacions musicals   Es realitzaran els sortejos per premiar els clients que han participat  durant la celebració de la Festa dels Mercats   30 comerços del carrer del Progrés mostraran els projectes de persianes pintades


 
Dissabte, 11 de novembre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  organitza  Mercats al carrer. Per quart  any consecutiu els comerços  sortiran novament al carrer i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc, en una jornada festiva, lúdica, musical i gastronòmica. Les activitats s’iniciaran a les deu del matí i finalitzaran a les nou de la nit.

Durant la jornada s’han organitzat diverses activitats: entre les més destacades, la Gastroaula, on els alumnes i professors del Centre de Formació d’Hostaleria  municipal faran tallers d’aperitius i còctels:

D’11 a 12 h: Aperitiu mar i muntanya i còctel Negroni
De 12 a 14 h: Delícies de pollastre arrebossades amb cereals i còctel Manhattan
De 13 a 14 h: Mandonguilles de llenties i còctel Americà
De 16.30 a 17.30 h: Aperitiu mar i muntanya amb maridatge de vi blanc
De 17.30 a 18.30 h: Delícies de pollastre arrebossades amb cereals i maridatge amb vi blanc
De 18.30 a 19.30 h: Còctels de tarda i mojito

També entre les 10 i les 14 h, i les 16.30 i les 19.30 h, s’oferiran  cinc tallers i demostracions a l’Aula de Mercats amb la participació de paradistes de diferents mercats de la ciutat:

D’11 a 12 h: “L’aviram: races i criança”, a càrrec de Quim Codina Aparicio, d’Aviram i Ous Codina Aparici


De 12 a 13 h: Gaudeix del món del formatges, a càrrec de Neus Planes Hernández, de Planes Ibèrics
De 13 a 14 h: “Els sucs, bellesa i salut a l’abast de tothom”, a càrrec de Dolors Villanueva Mascarell, de Fruites i Verdures Villanueva
De 17 a 18 h: “Els menuts”, a càrrec d’Alícia Serles, de Menuts Eduard Gavaldà
De 18 a 19 h: “Introducció a les teràpies alternatives”, a càrrec de M. Dolores López, de Maire.

A més, s’han organitzat espectacles de dansa, música, ball, circ i dos concerts programats a la carretera de Collblanc: The Stompers, a partir de les 13 h; i Mala Vida, a partir de les 20.30 h.


Comprar al Mercat té premi

Al llarg del dia es realitzaran els sortejos entre els clients que al llarg de la celebració de la Festa dels Mercats (del 20 d’octubre a l’11 de novembre) han participat en aquesta promoció dels mercats municipals de Bellvitge, el Centre, Santa Eulàlia, Collblanc, Can Serra i la Florida —amb premis que podran multiplicar per 10 els seus tiquets de compra, fins a un màxim de 500 euros, en vals de compra, en funció de cada mercat. El sorteig es realitzarà a les dotze del migdia a cadascun dels mercats participants. També hi haurà un premi final de 2.500 euros, entre tots els clients participants que se sortejarà a les 19.30 h, a la plaça del Mercat de Collblanc.


Mostra de persianes comercials pintades

Amb motiu de les obres realitzades al carrer del Progrés, l’11 de novembre, a les dotze del migdia, es farà una baixada de persianes amb la qual 30 establiments d’aquest carrer mostraran les seves persianes pintades. L’objectiu és millorar l’aspecte del carrer i dels comerços, i dotar-los de singularitat.  L’empresa que ha realitzat aquesta acció artística és Monkey Fingers i a l’hora de fer l’actuació ha tingut en compte els criteris dels botiguers i dels tècnics municipals.

Mercats al carrer és una activitat del programa de la Festa dels Mercats que es va iniciar el passat 20 d’octubre i que finalitza dissabte 11 de novembre. Entre les activitats programades destaca Vermut i música, que s’ha fet durant tres dissabtes als mercats de Collblanc, la Florida, Santa Eulàlia, Bellvitge, el Centre i Can Serra. Des dels mateixos mercats també han realitzat diferents activitats al llarg d’aquests dies per promocionar els mercats municipals de la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal