Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
10/05/2018
Formació

El projecte L’H Play celebra el Dia d’Europa

Els 60 joves participants van presentar treballs dels àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.
Els alumnes del projecte L’H Play van commemorar el Dia d’Europa (9 de maig), que  celebra la pau i la unitat del continent  europeu. Els quatre itineraris formatius de les especialitats Tècnic d’il·luminació i so d’espectacles en viu, Tècnic de maquinària escènica d’espectacles en viu, Confecció i publicació de pàgines web, i Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius van realitzar un conjunt d’activitats relacionades amb la temàtica de la Unió Europea. Els 60 joves participants  van presentar els seus treballs als equipaments dels  Centres Culturals de Bellvitge i La Bòbila i al Centre Municipal de Creació Multimèdia Torre Barrina.
Durant el matí els alumnes de maquinària escènica van desenvolupar la construcció en fusta d'un bastidor per veure a escala el funcionament i muntatge d'un teatre clàssic europeu. Els d’il·luminació i so van fer les tasques d'il·luminació d'estades i sonoritat de l'acte en què es va commemorar el Dia d'Europa. Els alumnes de materials multimèdia van oferir la seva visió d'una Europa unida i van exposar el concepte europeu d'igualtat i desenvolupament.
A la tarda els joves del curs de confecció de pàgines web van oferir un web d'un país europeu que ells mateixos van triar. Els seus webs representaven el més característic de cada territori, mostrant les seves representacions més icòniques i elaborant una mostra de la història de cada població.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)