Notícies

Detall notícia

22/03/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament millora el mètode de prospecció a les empreses de la ciutat

Es vol arribar a un major nombre d’empreses i oferir solucions d’acord a les seves necessitats
Veure imatge de L’Ajuntament millora el mètode de prospecció a les empreses de la ciutat (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social dona un gir al canal de col·laboració amb el teixit empresarial de la ciutat i aposta per reunir periòdicament un equip que s’encarregarà d’establir contacte amb les empreses.

A través de l’equip tècnic de la unitat de Promoció de l’Ocupació, el Pool de Prospecció pretén arribar al major nombre d’empreses i entitats possibles, amb l’objectiu d’escoltar i recollir les necessitats de les organitzacions, i amb la voluntat d’oferir possibles solucions a través dels programes i serveis disponibles a l’Àrea.

Els tècnics responsables es reuneixen un cop al mes i  posen en comú els nous procediments d’actuació, les necessitats que tenen els diferents teixits empresarials i també resolen els possibles dubtes existents.

Durant el 2020 es va contactar amb 450 empreses, a les que l’equip tècnic va realitzar un seguiment, tot oferint-les assessorament, la possibilitat de realitzar formació i convenis de pràctiques, i eines per a la contractació de personal. També es van difondre campanyes de dinamització del Turisme a la nostre ciutat. 

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de ciutat que l’Ajuntament està duent a terme, amb l’objectiu, entre d’altres, de millorar les relacions amb les empreses de L’Hospitalet i detectar les necessitats actuals del mercat de treball.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal