Notícies

Detall notícia

26/03/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El jurat de la 36a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” selecciona als sis finalistes

L’acte se celebra cada any en el marc de les Festes de Primavera
Veure imatge de El jurat de la 36a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” selecciona als sis finalistes (nova finestra)

El jurat de la 36a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” s’ha reunit aquest matí a l’equipament municipal de Gornal Activa per visionar i deliberar les propostes dels joves participants.

Aquest any, a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19, s’ha apostat per modificar les fases de selecció dels concursants per a participar a la gran final.  Els alumnes d’escoles d’hostaleria i joves professionals de Catalunya disposats a participar en el concurs d’aquesta disciplina, han hagut de presentar un vídeo amb l’elaboració i explicació del seu còctel de caire predinner (aperitiu), d’acord a les bases establertes per la International Bar Association (IBA).

El jurat, format per professionals del sector, han estat els encarregats de visionar les propostes i triar als sis finalistes que es disputaran a la final del dia 25 d’abril al Restaurant d’aplicació del Centre de Formació i Hostaleria de L’Hospitalet. Les escoles i cocteleries inscrites al concurs es citaran telemàticament el pròxim 9 d’abril per conèixer el veredicte.

El concurs, que compte amb la col·laboració del Club del Bàrman de Catalunya i del Centre de formació i Hostaleria de L’Hospitalet, té una gran tradició a la ciutat i se celebra cada any en el marc de les Festes de Primavera.

Aquest programa respon a les accions que està duent a terme L’Ajuntament dins del Pacte Local de Ciutat per posar en relleu l’oferta formativa que té el sector a tota Catalunya i especialment a la nostra ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)