Notícies

Detall notícia

03/02/2022
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Dispositiu d’Inserció Laboral de la Zona Nord recupera l’horari habitual

Aquest servei ofereix orientació i assessorament a la població vulnerable en recerca activa de feina
Veure imatge de El Dispositiu d’Inserció Laboral de la Zona Nord recupera l’horari habitual (nova finestra)

El Dispositiu d’Inserció Laboral (DIL) recupera el seu horari habitual d’atenció presencial a la ciutadania després d’un temps durant el qual s’ha prioritzat l’atenció en línia. El Dispositiu ofereix orientació i assessorament laboral i formació en el Centre de Recursos per a l’Ocupació, ubicat al carrer de París, 71.

El DIL presta servei presencial de dilluns a divendres al matí, de 9 a 14 hores, i els dimecres i els dijous a la tarda, de 16 hores a 18 hores.

Aquesta iniciativa s’insereix en el programa Treball als barris, que es desenvolupa a la zona nord de L’Hospitalet (Collblanc-la Torrassa, Pubilla Cases, la Florida i les Planes) des de fa més de 15 anys amb l’objectiu de contribuir al reequilibri territorial i atendre la població més vulnerable d’aquest territori. En aquest temps, el DIL ha atès més de 6.000 persones.

Aquest servei es destina a persones en situació de recerca activa de feina amb un baix nivell formatiu i de qualificació professional que pertanyen a col·lectius vulnerables. El servei els ofereix eines i instruments que facilitin la seva inserció laboral mitjançant la potenciació de les seves competències.

L’eix fonamental de les accions és treballar l’orientació a través de tutories individuals i accions grupals adaptades a les necessitats de cada persona, en funció de la seva ocupabilitat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal