Notícies

Detall notícia

15/11/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els alumnes del curs de dependent i dependenta de carnisseria comencen les pràctiques al Mercat de de Can Serra

EL CURS FORMA PART DEL PROGRAMA “MERCATS AMB FUTUR” EN EL MARC DEL PACTE LOCAL PEL COMERÇ DE L’HOSPITALET

Els alumnes del curs de dependent i dependenta especialitzats en carnisseria han acabat les classes teoricopràctiques del curs i han iniciat les pràctiques al Mercat del Torrent Gornal. A quest curs forma part del del programa de formació Mercats AMB futur per proporcionar als participants una qualificació bàsica alhora d’optar noves oportunitats laborals.

La primera part del curs s'ha realitzat al Centre de Formació d’Hostaleria i s’imparteix per Ángeles Serra, una paradista del Mercat de Can Serra amb una llarga trajectòria professional com a carnissera.

Al mateix temps s’han iniciat les classes pràctiques a la parada del mercat per adquirir experiència laboral i millorar les competències professionals de les persones participants. D’aquesta manera es vol potenciar l’adquisició d’una formació professional específica, teòrica i pràctica que afavoreixi la inserció laboral gràcies al coneixement d’un ofici amb gran demanda laboral.

El Projecte singular: Pacte local pel comerç de L’Hospitalet està subvencionat per l’AMB amb el suport del Programa metropolità de suport a polítiques socials municipals 2016-2019.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)