Notícies

Detall notícia

26/11/2015

Comerç

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

S’inicia la campanya de comerç de Nadal “Els comerços de L’H som la llum de la ciutat”

S’instal•larà una pista de patinatge sobre gel i food trucks  a la rambla de la Marina.

 Les botigues del Centre i Sant Josep organitzen un black friday divendres, 27, i dissabte, 28 de novembre, amb descomptes.

  Bellvitge s’afegeix a l’enllumenat de Nadal de la ciutat

L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Promoció Econòmica i  Ocupació, presenta la imatge i les activitats de Nadal que promouen les associacions de comerciants i entitats de la ciutat per tal de dinamitzar i donar impuls al comerç durant la campanya nadalenca.

Pista de gel i food trucks
La campanya, que té com a lema “Els comerços de L’H som la llum de la ciutat”,  posa l’èmfasi en la consolidada oferta comercial de la ciutat, un sector destacat en el creixement econòmic i el foment de l’ocupació a L’Hospitalet. Entre les activitats programades destaca com a novetat la pista de patinatge sobre gel que s’instal•larà  del 5 de desembre al 10 de gener de 2016 a la rambla de Marina. La pista funcionarà de 10 a 21 h els dies entre setmana i de 10 a 24 h els caps de setmana, amb un preu de 6 euros.

La pista de patinatge comptarà amb espectacles els dies 5 i 6 de desembre a les 12 h i  a les 17 h, i el dissabte 12 de desembre, a les 17 h. Per primera vegada, es crearà una zona de food trucks, restauració al carrer en camionetes preparades per a la venda d’aliments, que dinamitzarà l’oferta comercial i gastronòmica de la zona.

Enguany les botigues tornen a sortir al carrer. Del 6 al 8 de desembre ho faran a la plaça de l’Ajuntament les botigues del Centre i Sant Josep. El 6 de desembre ho faran a la rambla de la Marina els comerços de Bellvitge, i el 19 de desembre serà el torn per a les botigues de Pubilla Cases i Can Serra, que sortiran al carrer del Molí.

Fira de Nadal i Reis
Del 12 de desembre al 6 de gener de 2016 tindrà lloc la III edició de la Fira de Nadal i Reis a la rambla de la Marina, amb més de 25 parades amb productes artesanals i de Nadal. També hi haurà actuacions del Cor Voxalba i activitats per als infants els dies de la Fira.

Durant tots els dies del Nadal i a diferents barris de la ciutat circularan trenets de Nadal, s’organitzarà el cagatió popular, hi haurà patges reials, es representarà un pessebre vivent, passejarà pels barris l’Home dels Nassos i es faran sortejos de lots de vi i de pernil, i de compres gratuïtes.

Els mercats municipals  també  promouran aquests equipaments amb sortejos de paneres i lots de Nadal i regals i organitzaran música en viu, animació nadalenca i altres activitats pròpies del Nadal.

Black friday
Finalment, divendres, 27, i dissabte, 28 de novembre, l’Associació Grup Botigues del Centre i Sant Josep impulsarà un black friday en què participaran  més de vuitanta comerços del Centre i Sant Josep, així com les parades exteriors del Mercat Municipal del Centre, amb diversos descomptes promocionals.

Enllumenat nadalenc fins al 6 de gener
L’Ajuntament i els comerciants han tornat a fer un esforç conjunt per posar l’enllumenat de Nadal als principals carrers i eixos comercials. En total s’han il•luminat quaranta-quatre carrers de Santa Eulàlia, Collblanc-la Torrassa, el Centre-Sant Josep, la Florida, Can Serra i Pubilla Cases, i enguany s’hi sumen els carrers de Bellvitge.

La il•luminació nadalenca als eixos comercials estarà encesa del 27 de novembre al 6 de gener, ambdós inclosos, de 17.30 a 22 hores. Els  dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 5 de gener, s’allargarà fins a la una de la nit. 

Com ja és habitual, l’Ajuntament ha assumit el 50 % del cost de la instal•lació dels llums i les garlandes, a més del consum elèctric, mentre que el 50 % restant l’han assumit els comerciants. L’enllumenat de Nadal combina els sistemes de bombetes de baix consum i de LED per garantir l’estalvi energètic.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)