Notícies

Detall notícia

18/09/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament segueix apostant per l’ocupació amb el programa “Mercats AMB futur”

4 cursos formaran als participants en el sector del comerç i els permetrà fer pràctiques als mercats de la ciutat

El programa de formació ‘Mercats AMB futur’ és una nova línia d’actuació que persegueix com a objectiu millorar la qualificació professional dels participants per tal d’afavorir la seva inserció laboral o motivar-los a emprendre en el sector comercial.

Impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet dins del marc del “Pacte local pel comerç” i subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, aquest projecte singular vol donar difusió dels diferents oficis i sortides laborals que hi ha a la ciutat, així com iniciar noves línies de col•laboració amb el teixit comercial de L’Hospitalet. Una iniciativa que forma part de l’objectiu estratègic del municipi i que segueix apostant per l’ocupació a la ciutat.

La formació consta de quatre cursos de dependent/a especialitzats en pollastres, peixateria, xarcuteria i carnisseria. Es tracta d’una formació molt pràctica impartida per persones amb una llarga trajectòria professional com són els mateixos paradistes dels mercats municipals de la ciutat.

La primera part dels cursos es fa en les instal•lacions del Centre de Formació d’Hostaleria (CEMFO, carretera del Mig, 85) en horari de tarda fins al novembre. Un cop assolit uns coneixements bàsics, s’inicia una segona part pràctica que es durà a terme en les parades dels mateixos formadors dins dels mercats de la ciutat.

La inscripció dels cursos es pot fer a través del cercador de la web de Dinamització Local o trucant al 93 402 99 06.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)