Notícies

Detall notícia

28/11/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Cloenda de l’escuderia-escola L’H Èxit

EL JULIOL PASSAT, EL GRUP VA FER PRÀCTIQUES D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA A LES 24 HORES DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME, AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, A MONTMELÓ
Veure imatge de 	Cloenda de l’escuderia-escola L’H Èxit (nova finestra)
Els 15 joves que han participat en el darrer curs del projecte de l’escuderia–escola L’H Èxit han rebut avui els certificats que acrediten la seva formació en un acte que s’ha fet a l’auditori del CEMFO. L’acte ha comptat amb l’assistència de la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells.

El juliol passat, el grup va fer pràctiques d’assistència tècnica a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, per oferir assistència tècnica a l’escuderia amateur L’H Èxit.

El projecte L’H Èxit, impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’adreça a joves de 16 a 23 anys interessats en un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu.

El programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Barcelona, consta d’un itinerari formatiu de 425 hores estructurades en formacions teòriques i pràctiques realitzades al Centre de Formació de l’Automòbil de L’Hospitalet i al Circuit de Barcelona-Catalunya, i permet viure l’experiència pràctica vivencial en el Circuit durant els dies de la competició.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)