Notícies

Detall notícia

26/11/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Jornada de cloenda del projecte LH FORWARD EARO

Impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i subvencionat pel SOC, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals de l’edició 2019, l’Equip Autònom de Recerca d’Ocupació (EARO) va organitzar ahir la Jornada Networking Ocupacional,  al Centre Municipal de Formació per l’Ocupació (CEMFO).

Durant  l’acte, on es va fer entrega de diplomes als participants del programa, es van compartir experiències i  es van dur a terme diferents activitats tant pels participants del programa com pels assistents a la jornada. En el projecte EARO, que es va iniciar al mes de setembre, s’ha destacat  la importància de la força de l’equip i la singularitat d’utilitzar una metodologia innovadora i molt efectiva i afectiva. Cal mencionar que aquest  ha estat  coordinat per un equip d’experts en coaching i acompanyament en la recerca de feina i per professionals del sector hostaler.

Aquesta jornada s’emmarca dins de l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per fomentar la millora del sector de l’hosteleria local a la ciutat.


Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)