Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
05/03/2018
Formació i Ocupació

Comencen les accions formatives del Projecte L’H>Play

60 JOVES ES FORMEN EN OCUPACIONS  RELACIONADES AMB LES INDÚSTRIES CREATIVES
Veure imatge de Presentació projecte L'H Play  (nova finestra)
L’H>Play  és un projecte de qualificació professional i inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives a través de quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.

Avui s’ha realitzat al CEMFO de l’Ajuntament de L’Hospitalet  l’acte de presentació de les accions formatives que es realitzaran en diferents equipaments de la ciutat i finalitzaran el mes de desembre. El curs de Tècnic d’il·luminació i so es farà al Centre Cultural La Bòbila; el curs de Tècnic de maquinària escènica, en el Centre Cultural Bellvitge; mentre que els cursos de Confecció i publicació de pàgines web i de Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius s’impartiran en el Centre Torre Barrina.

El projecte L’H>Play acull 60 joves de la ciutat i s’emmarca en els programes de Garantia Juvenil, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i està cofinançat pel  Fons Social Europeu i el Ministerio de la Presidencia y para las Administraciones Territoriales.

Aquest projecte pretén també  desenvolupar un eix de formació professional en el marc del  Districte Cultural, i compta amb la col·laboració de diferents agents institucionals, empresarials i associatius.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)