Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
03/06/2019

El Centre de Formació d’Hostaleria promou els coneixement dels productes de proximitat

Veure imatge de 	El Centre de Formació d’Hostaleria promou els coneixement dels productes de proximitat (nova finestra)
El Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet va acollir el 25 de maig una sessió de sensibilització alimentària a càrrec  d’en Joan Torras. En Joan és un pagès i productor arrelat a Gavà i especialitzat en producció ecològica de l’espàrrec entre d’altres productes, amb una extensa tradició familiar en el cultiu dels productes de la terra. Treballa el sòl sense productes químics amb varietats autòctones i fent servir els seus cavalls.  L’agricultor va fer una exposició sobre el consum responsable de productes alimentaris i la feina que actualment els pagesos realitzen al camp. Els alumnes, desprès, van participar en un taller on van practicar les coccions més adequades per a cada tipus de patata. L’activitat s’emmarca en un conjunt d’activitats que promouen el coneixement dels productes alimentaris de proximitat i el Parc Agrari del Baix Llobregat.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)