Notícies

Detall notícia

22/01/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L'Hospitalet, de nou present a FITUR 2019

L'OFERTA GASTRONÒMICA, EL TURISME DE NEGOCIS, EL TURISME ESPORTIU I EL PATRIMONI HISTÒRIC I CULTURAL SERAN ELS PRINCIPALS ATRACTIUS DE PROMOCIÓ
La ciutat de l'Hospitalet de Llobregat, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, participa a la 39a edició de FITUR 2019, la Fira Internacional de Turisme que es celebra del 23 al 27 de gener a Madrid, i que es podrà visitar dins de l'espai de la Diputació de Barcelona.

Aquesta iniciativa és una continuació de les accions que està duent a terme l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat per a promocionar la ciutat com a destinació turística. Sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que és fa estimar", la ciutat donarà a conèixer els seus principals actius turístics, entre els que destaquen la seva gastronomia singular i diversa (amb la seva àmplia oferta de bars de tapes i restaurants); el seu turisme de negocis (gràcies a Fira de Barcelona i els seus hotels) i el seu turisme esportiu (reconegut amb el segell de Destinació Turística Esportiva que atorga l'Agència Catalana de Turisme).

Cal destacar també la situació estratègica de la ciutat, un emplaçament que es troba entre l'aeroport, el port i la ciutat de Barcelona, situant-la en el centre de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Fira Internacional de Turisme celebra la seva 39a edició i és un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. En l'edició del 2018, FITUR va batre el rècord de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països i regions i un total de més de 110 mil visitants.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal