Notícies

Detall notícia

23/03/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La 36a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” es reinventa a causa de la pandèmia

El concurs té una gran tradició a la ciutat i vol posar en relleu l’oferta formativa que té el sector a Catalunya
Veure imatge de La 36a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” es reinventa a causa de la pandèmia (nova finestra)

L’Ajuntament a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social impulsa la 36a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. Aquest any, a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19 s’ha apostat per modificar les fases de selecció dels concursants per participar a la gran final.

El concurs, que compte amb la col·laboració del Club del Bàrman de Catalunya i del Centre de formació i Hostaleria de L’Hospitalet, té una gran tradició a la ciutat i se celebra cada any en el marc de les Festes de Primavera.

Enguany, els alumnes d’escoles d’hostaleria i joves professionals de Catalunya disposats a participar en el concurs d’aquesta disciplina, hauran de presentar un vídeo amb l’elaboració i explicació del seu còctel de caire predinner (aperitiu), d’acord a les bases establertes per la International Bar Association (IBA).

El pròxim divendres 26 de març, els professionals del sector encarregats de valorar aquests vídeos, es reuniran per fer la selecció dels sis concursants finalistes que participaran a la gran final del 25 d’abril al Restaurant d’aplicació del Centre de Formació i Hostaleria de L’Hospitalet.

L’anunci dels finalistes tindrà lloc el proper 9 d’abril a càrrec de dos membres del jurat. Totes les escoles i cocteleries inscrites al concurs es citaran telemàticament per conèixer el veredicte.

Aquest programa respon a les accions que està duent a terme L’Ajuntament dins del Pacte Local de Ciutat per posar en relleu l’oferta formativa que té el sector a tota Catalunya i especialment a la nostra ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)