Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
28/09/2018
Hostaleria i Turisme

Sergio Cócera, padrí de la cinquena edició de 'A la tardor, platillos!'

La ruta gastronòmica torna a la ciutat del 3 al 25 de novembre
Veure imatge de Cócera (nova finestra)
El jove xef i empresari Sergio Cócera apadrina aquest any la ruta gastronòmica de tardor de L’Hospitalet, i serà protagonista destacat d’aquesta edició, la cinquena. Cócera és gestor de diferents establiments a Gavà i a Castelldefels, ha treballat a restaurants reconeguts com El Bulli o El Celler de Can Roca i ha estat professor de cuina a l’Escola d'Hostaleria de Castelldefels. És també cofundador del Grup Lancaster.
La seva trajectòria professional col·laborarà, sens dubte, a promocionar la ruta. A més, el xef formarà també part del jurat degustador de l’esdeveniment, junt amb el Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet; tècnics del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament i els companys dels blocs El Colador Chino i Hospitalet Gastronòmic, que tindran el repte d’emetre veredicte sobre la qualitat dels platillos. Tots ells atorgaran guardons en les següents categories: Platillo més saborós, Platillo més creatiu i Platillo de millor qualitat gastronòmica.

25 establiments participants
A la tardor, platillos! d’aquest any, hi participen 25 establiments (restaurants, bars, cocteleries) que ofereixen diferents propostes creades especialment per a l’ocasió. Del 3 al 25 de novembre tothom podrà tastar-les. Les rutes gastronòmiques ja són un tret identitari de la ciutat i n’ocupen bona part del calendari anual. A la tardor, platillos! 2018 posa fi a aquest cicle de rutes que comença a la primavera, passa per molts dels barris de la ciutat i acaba a la tardor.
L’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de la ciutat, promou i impulsa el cicle Ruta Gastronòmica de L’Hospitalet des del 2012 amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la gastronomia local de qualitat.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)