Notícies

Detall notícia

28/04/2022
Formació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Master class de còctels per l’alumnat de l’Escola de barmans

Aquesta acció s’emmarca en la formació dels joves de l’Escola de bàrmans, dins del compromís municipal d’impulsar accions per afavorir la formació de la ciutadania i millorar l’ocupabilitat
Veure imatge de Master class de còctels per l’alumnat de l’Escola de barmans (nova finestra)

Alumnes de l’Escola de bàrmans del Centre Municipal de Formació d’Hostaleria han assistit a una master class, a càrrec del bàrman José Núñez, al Mizuwari Cocktail Bar, del Centre, dins el seu programa de aprenentatge. Els estudiants van poder conèixer diferents combinacions i qüestions pràctiques relacionades amb la professió a càrrec del prestigiós bàrman.

Aquesta acció s’emmarca en la formació dels joves de l’Escola de bàrmans, dins del compromís municipal d’impulsar accions per afavorir la formació de la ciutadania i millorar l’ocupabilitat.

L’Hospitalet és, a més, un referent pel que fa els nous talents en aquest sector. El Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”, que el 24 d’abril va realitzar la seva darrera edició, la 37ena, és  referent, i va comptar amb la participació de 23 concursants de 15 escoles de tot Catalunya. De les diferents edicions del concurs han sortit bàrmans que treballen en locals de prestigi de tot Catalunya.

 

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal