Notícies

Detall notícia

29/12/2016

Empresa

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament de L’H aprova les Bases per  subvencionar emprenedors i empreses del municipi

"L’H Emprèn” i “L’H Fem Empresa” projectes per fomentar l’autoocupació, millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur i desenvolupar el teixit empresarial de L’H


L’Ajuntament de L’Hospitalet,  mitjançant l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  ha aprovat les Bases reguladores de les subvencions incloses en els projectes municipals “L’H Emprèn” i “L’H Fem Empresa”, que compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla Metropolità de suport a les polítiques municipals 2016-2019.

“L’H Emprèn” té com a objectiu l’increment de l’ocupació efectiva per compte propi mitjançant la creació del propi lloc de treball de persones desocupades del municipi de L’Hospitalet.  La subvenció màxima per a emprenedor/a serà de fins a un màxim de 4.000€.

“L’H Fem Empresa” té com a voluntat, d’una banda, fomentar l’adquisició de competències i millorar l’ocupabilitat de persones que es troben en situació de recerca activa de feina a L’Hospitalet, i d’altra banda, afavorir el desenvolupament del teixit empresarial del municipi. És per aquest motiu que s’estableix una línia de subvencions destinades a finançar fins al 50% de la contractació laboral de treballadors en situació d’atur de L’Hospitalet per part d’empreses que desenvolupin la seva activitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, prioritàriament al municipi de L’Hospitalet.

Les subvencions es podran començar a sol•licitar des de l’endemà de l’aprovació definitiva de les Bases, un cop exhaurit el termini d’informació pública sense presentació d’al•legacions o un cop resoltes aquestes.

El període de presentació de sol•licituds finalitzarà el 31 de març de 2017 i el 30 de juny de 2017, per als projectes “L’H Fem Empresa” i “L’H Emprèn”, respectivament.

Més informació a la Unitat de Suport a l’Empresa de Gornal Activa. Carrer de Can Tries, 20. Telèfon: 93 403 69 33 o al mail: centredempreses@l-h.cat
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)