Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
18/10/2018
Mercats

Arrenca l’activitat 'Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet'

Amb la participació dels vuit mercats municipals de la ciutat i la col·laboració del Centre de Formació d’Hostaleria
Dissabte, 20 d’octubre, arrenca al Mercat de Santa Eulàlia i Merca2 Bellvitge l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”, que es durà a terme les pròximes setmanes i que comptarà amb la participació dels vuit mercats municipals de L’Hospitalet i la col•laboració dels alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria.

L’activitat consisteix a oferir a la clientela dels mercats municipals un vermut amb pica-pica, amenitzat  amb música en directe. Amb aquesta actuació es vol apropar el mercat a la ciutadania i, alhora, posar en relleu la funció econòmica d’aquests equipaments, així com el seu paper social i dinamitzador del sector comercial. A més, també es vol captar nova clientela i consolidar l’activitat, que es du a terme a la ciutat per segon any.

“Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet” tindrà lloc el dissabte 20 d’octubre, al Mercat de Santa Eulàlia i al Merca2 Bellvitge; el dissabte 27 d’octubre, al Mercat de Can Serra i al Mercat de Torrent Gornal; el dissabte 10 de novembre, al Mercat de la Florida i al Mercat de Bellvitge i, el dissabte 17 de novembre, al Mercat de Collblanc i al Mercat del Centre. L’horari d’inici serà sempre a les dotze del migdia.

Aquesta activitat l’organitzen els Mercats de L’Hospitalet, juntament amb la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, amb la col•laboració del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)