Notícies

Detall notícia

08/03/2018
Innovació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El programa L'H Gastro impulsarà la innovació en el sector de la restauració

El programa incidirà en l’ocupació i l’empoderament del personal de servei del sector hostaler. Els negocis de restauració també rebran assessorament i acompanyament en innovació.
Ahir dimecres 7 de març l’Ajuntament de l’Hospitalet va presentar el nou programa  L’H Gastro, dirigit al sector de la restauració. Es tracta d’un programa d’innovació dissenyat per produir un salt de qualitat en tots els àmbits del sector gastronòmic de la ciutat i que es gestionarà des de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez, va ser l’encarregada de presidir l’acte de presentació.

El pla tindrà dues grans línies de treball. La primera  va dirigida a persones desocupades que busquin feina en aquest sector. Té per objectiu dotar de capacitació especialitzada a persones amb necessitats de reciclatge professional, i possibilita l’accés a nous recursos relacionats amb les noves tendències del sector. Es beneficiaran del programa un total de 15 persones.
La segona línia se centra en la innovació en el teixit productiu, i es proposa impulsar la competitivitat del sector hostaler i de la restauració. Es faran mentories sobre gestió empresarial i mentories sobre estratègies de negoci, ambdues a càrrec d’una consultora especialitzada en hostaleria. Els negocis de restauració que podran rebre aquest acompanyament seran un màxim de 10.
A més de la primera sessió de networking que ja es va fer ahir en la presentació del programa a la seu de Gornal Activa, hi haurà una altra trobada de networking dirigida específicament a enfortir el caràcter de proximitat de la gastronomia local, on es mirarà d’estrènyer les relacions comercials, basades en el concepte de Km 0, entre els productors agrícoles i alimentaris de l’Hospitalet i els restauradors i empreses de càtering.
El programa L’H Gastro està impulsat pel SOC i ha donat resposta a la convocatòria de Projectes Innovadors i Experimentals d’aquest organisme.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal