Notícies

Detall notícia

28/06/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

La Florida posa el punt i final a la Ruta de Tapes dels Barris

La ruta gastronòmica es podrà gaudir del 1 al 4 de juliol per 3.5€
Veure imatge de La Florida posa el punt i final a la Ruta de Tapes dels Barris (nova finestra)

El Barri de La Florida és l’encarregat de tancar les rutes gastronòmiques dels Barris enguany, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.

La ruta La Florida de Tapes tindrà lloc del 1 al 4 de juliol i comptarà amb la participació de 8 establiments de la ciutat que ens sorprendran amb propostes originals acompanyades d’una consumició pel preu de 3,5 euros.

Tal i com ha succeït en la resta de rutes organitzades aquest any, s’ha hagut de complir amb les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya i, per aquest motiu, les tapes de la ruta també es podran gaudir en format take away i delivery o per consumir en el local en funció dels horaris de cada establiment.

Tota la informació de la ruta es pot consultar en format online a través del enllaç:

https://lh-on.cat/documents/la_florida_de_tapes.pdf


Seguint les restriccions sanitàries, aquest any s’ha prescindit de les bústies i les butlletes de votació a les millors creacions, i els restaurants guanyadors seran triats per mitjà de les publicacions que realitzin els comensals a través de la xarxa social Instagram amb el #nomdelrestaurantLaFloridatapes.


Aquestes actuacions formen part de les accions que l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat als visitants de L’Hospitalet.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal