Notícies

Detall notícia

29/06/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Accelera el creixement de la teva empresa

Programa de formació i assessorament durant nou mesos
Veure imatge de Accelera el creixement de la teva empresa (nova finestra)

El Programa Accelera el Creixement s’adreça a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte. El programa, impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, té com a finalitat identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

Es farà una selecció de les empreses inscrites amb més potencial de creixement i, en cas que l’empresa sigui seleccionada, tindrà l’oportunitat d’accedir durant 9 mesos a més de 70 hores de formació i d’assessorament “in company” amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització i equip directiu, entre d’altres. En aquest sentit, el cost del programa és de 5.500 euros per empresa, dels quals l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.

Les empreses de L’Hospitalet que s’hi vulguin acollir poden presentar candidatura fins al 6 de juliol i si passen el procés de selecció portaran a terme un pla de creixement a la recerca d’objectius com l’augment de facturació i l’accés a nous mercats.

Per presentar sol·licitud cal omplir el formulari en línia que pot enviar-se fins el mateix dia 6 de juliol a: acuatrecases@pimec.org

Per a més informació del programa, podeu consultar el web o bé contactar directament amb Annabel Cuatrecases de PIMEC al correu acuatrecases@pimec.org o al telèfon 934 964 500.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)