Notícies

Detall notícia

15/11/2022
La compra es pot fer presencialment, per correu electrònic o per telèfon
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Mercat de Santa Eulàlia posa en marxa un servei de repartiment a domicili

Comerç
Veure imatge de El Mercat de Santa Eulàlia posa en marxa un servei de repartiment a domicili (nova finestra)

L’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Santa Eulàlia Interior ha engegat un servei de repartiment a domicili amb una motocicleta. Una manera d’adaptar-se als nous hàbits de consum, amb l’objectiu d’incentivar la compra i afavorir el comerç local i de qualitat, així com facilitar l’accés a persones amb problemes de mobilitat.

El Mercat de Santa Eulàlia recupera així un servei que havia tingut fa anys i es converteix en l’únic mercat de la ciutat que ofereix un repartiment a domicili que reuneix les compres a diferents parades. Les comandes, de moment, es reparteixen als barris de Santa Eulàlia i Gornal i al carrer de la Riera Blanca de Barcelona. 

La compra es pot fer presencialment, però també per telèfon o correu electrònic. Per fer-la per telèfon, cal trucar a cada parada i fer la comanda. Per correu electrònic, s’ha d’escriure al correu reparto@mercatsantaeulaliainterior.cat especificant la llista de la compra separada per cada parada. I en tots els casos, cal deixar les dades de contacte i l’adreça d’entrega i el servei s’encarrega de recollir i agrupar la compra de les diverses parades i lliurar-la al domicili, moment en què s’efectua el pagament amb targeta de crèdit.

El Mercat de Santa Eulàlia, més de 85 anys d’història

El Mercat de Santa Eulàlia es va inaugurar el 20 de juliol de 1935, esdevenint el tercer mercat de L’Hospitalet, després dels mercats del Centre i de Collblanc. La construcció del mercat va culminar la vertebració d’un barri que, en trenta anys havia multiplicat per deu la seva població i havia esdevingut el segon nucli poblacional de L’Hospitalet després del centre de la ciutat.

L’any 2003 es va fer un projecte per dur a terme una reforma integral del mercat. Les obres es van fer l’any 2004 respectant la seva estructura de creu grega, però transformat totalment l’aspecte del mercat, dotant-lo d’instal·lacions modernes i creant nous espais.

Actualment té 31 parades, algunes regentades per la mateixa família des de fa tres generacions, amb una oferta variada: xarcuteries, queviures, conserves, delicatessen, llegums cuits, mantegueria, carnisseria, fruiteria, cansaladeria, polleria, peixateria i congelats, menjar cuinat, ous, dietètica, celler, bacallaneria i bar.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal