Notícies

Detall notícia

15/06/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els alumnes del PFI d’hostaleria inicien les seves pràctiques

Es troben en l’equador del curs formatiu. Durant el mes de juliol realitzaran pràctiques en establiments de restauració de la ciutat
Veure imatge de Els alumnes del PFI d’hostaleria inicien les seves pràctiques (nova finestra)

Els alumnes del Programa de formació i inserció (PFI) de cuina i serveis de restaurant han tancat el període de formació teòrica amb un aperitiu als seus familiars. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i de la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez. A través d’aquesta jornada de portes obertes, els familiars dels joves han pogut veure les competències professionals i tècniques que els alumnes han assolit durant els sis mesos de formació.

Aquest curs acadèmic, la cinquena edició, ha hagut d’adaptar-se a les mesures de seguretat decretades en cada moment arran de la crisi sanitària de la Covid-19.

Els cursos tenen 1.000 hores de duració, de les quals 180 hores corresponen a pràctiques laborals que es fan al Centre de Formació d’Hostaleria i en establiments de restauració de la ciutat. Les pràctiques en bars i restaurants les faran del 12 al 29 de juliol amb l’objectiu de completar l’aprenentatge professional en un entorn productiu real, així com conèixer el món laboral i els hàbits i les actituds que calen per desenvolupar una feina.

Per mitjà d’aquest programa, l’Ajuntament proporciona a joves de 16 a 21 anys sense graduat de l’ESO les competències personals i professionals necessàries per facilitar-los la incorporació al món laboral i el retorn al sistema educatiu reglat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal