Notícies

Detall notícia

14/05/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Gornal Activa reprèn les seves sessions setmanals per a emprenedors en format en línia

Es tracta d’una sessió inicial per a les persones que volen informar-se de com emprendre un negoci, on el personal tècnic explicarà els passos a seguir per crear una empresa i que dona accés a l’assessorament personalitzat sobre la seva idea de negoci
Veure imatge de Gornal Activa reprèn les seves sessions setmanals per a emprenedors en format en línia (nova finestra)

L’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l'Ajuntament de L'Hospitalet, posa a disposició dels emprenedors una sessió informativa online a càrrec de l’equip tècnic amb l’objectiu d’acompanyar, assessorar i orientar en el procés de creació i consolidació de la seva idea de negoci.

Aquesta primera sessió informativa, que serà una prova pilot, tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de maig de  10 a 12 hores i permetrà conèixer com crear una empresa. Al llarg d’aquestes dues hores, l’equip tècnic explicarà els passos a seguir per posar en marxa un negoci, formes jurídiques, quins són els mecanismes per avaluar la seva viabilitat, possibles fonts de finançament i la capitalització de la prestació d’atur.  A més, aquesta sessió és imprescindible per poder realitzar posteriorment un assessorament personalitzat amb un/a tècnic/a, sempre amb hores concertades i en format online fins que es pugui reprendre l’activitat presencial.

La sessió també  farà especial referència al Pla d’Empresa, que és l’instrument bàsic de reflexió prèvia a la creació de l’empresa, i a la vegada és imprescindible per sol·licitar ajudes, subvencions i crèdits.
La informació sobre aquesta sessió informativa es pot consultar a la pàgina web www.dinamitzaciolocallh.cat a través de la qual se’n podrà formalitzar la inscripció, o contactant telefònicament amb l'Oficina de Serveis a l'Empresa en el 934036943.

Abans de començar la sessió, les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se a la plataforma de videoconferència que els permetrà informar-se sobre com crear una empresa.

Des de la seva inauguració al 2015, Gornal Activa ha donat suport i assessorament a gairebé 7.000 persones usuàries de la nostra ciutat, ha ajudat a crear més de 300 empreses i s’han generat més de 460 llocs de treball.

D’aquesta manera, l’Ajuntament segueix treballant per mantenir els serveis que ofereix a la ciutadania tot adaptant-los a la situació actual, marcada per la crisi sanitària.

 

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)