Notícies

Detall notícia

27/09/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

“El meu racó favorit de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

El primer premi ha estat per a Gerardo Castro i el segon, per a Jonatan Ciorda. El certamen, que convidava la ciutadania a pujar imatges a Instagram amb els millors espais de la localitat, ha rebut més de 500 participacions. La iniciativa s’emmarca dins del projecte “El meu racó favorit”, que uneix 25 municipis de tot el país i en el qual es lliuraran premis per categories.
Veure imatge de “El meu racó favorit de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores (nova finestra)

Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, “El meu racó favorit de L’Hospitalet”  anuncia les fotografies guanyadores: el primer premi, dotat amb 200 euros, ha estat per a Gerardo Castro, i el segon premi, dotat amb 100 euros, ha estat per a Jonatan Ciorda. Aquestes dues imatges han estar guardonades com les dues millors d’entre les més de 500 presentades a concurs al voltant del hashtag #mirinconfavoritolh.

L’objectiu de la convocatòria ha estat estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar la promoció turística de la localitat mitjançant la participació ciutadana. Amb aquesta intenció es va triar la xarxa social Instagram, tant pel seu ús en la societat, especialment entre els més joves, com per la viralitat que generarien les creacions dels participants del certamen.

L’esdeveniment s’emmarca dins de la iniciativa nacional El meu racó favorit, a la qual s’han sumat 25 municipis o regions de tota la geografia espanyola per mostrar el més destacat de cada racó de país. L’Hospitalet ha estat l’únic municipi català en el certamen, i ha aconseguit ser la segona ciutat, d’entre totes les localitats participants, amb més fotografies presentades.

El certamen nacional reparteix ara premis temàtics entre totes les participacions dels diferents concursos locals, amb les categories següents:

  • 300 euros: paisatge (natural o urbà)
  • 300 euros: gastronomia
  • 300 euros: imatge nocturna
  • 300 euros: lluita contra la Covid
  • 500 euros: millor fotografia (només competeixen les guanyadores de cada certamen local)

Els guanyadors de les categories nacionals es donaran a conèixer el 20 d’octubre.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal