Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
29/04/2019

Un alumne de l'Escola de Bàrmans de L'Hospitalet s'emporta el premi degustació del 35è Concurs de Cocteleria

Una de les cites clàssiques de les Festes de Primavera, ha comptat amb 19 participants
Veure imatge de Un alumne de l'Escola de Bàrmans de L'Hospitalet s'emporta el premi degustació del 35è Concurs de Cocteleria (nova finestra)
Un total de 19 joves coctelers professionals o estudiants han optat als premis del Concurs de Cocteleria Ciutat de L'Hospitalet d'enguany que, com en les darrers edicions, s'ha celebrat a l'Hotel Porta Fira.

Tots els concurs havien de preparar un còctel curt, d'aperitiu. de creació pròpia.

Un dels premis ha anat a parar a un estudiant de l'Escola de Bàrmans de L'Hospitalet. Es tracta d'Engel Selva s'ha endut el premi degustació. El còctel de l'Engel s'anomena Blue Angel i porta pisco, martini blanco, bols i uns cops d'angostura.

El primer premi ha estat per Cristian Guardia, de l'escola Hosteleria i Turisme de Lleida. El seu còctel, Flor de Sevilla, barrejava Gin Tanqueray Flor de Sevilla, Vermouth blanc sec i bitter de taronja.

El segon premi ha estat per Òscar Hurtado, de l'escola Sant Ignasi de Sarrià. I el tercer ha estat el còctel elaborat per Georgina Gallart, de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona. Georgina s'ha endut també el premi al millor participant menor de 21 anys.

Tots els guanyadors era la primera vegada que obtenien un premi en aquest concurs. La jornada ha estat amenitzada per una mostra de malabars amb ampolles.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)