Notícies

Detall notícia

26/07/2016
Comerç
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

10 bars i restaurants de L’H, premiats en les rutes gastronòmiques L’Hospitalet de tapes que es fan als barris

Hi han participat 79 establiments, que han servit 33.000 tapes   Un programa que té per objectiu impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet  Avui s’han lliurat els premis als deu establiments guanyadors del programa municipal L’Hospitalet de tapes, que es du a terme als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida. Amb aquest programa, que promou l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament, es pretén impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet.

En aquesta nova edició de L’Hospitalet de tapes hi han participat un total de 79 establiments que optaven a premis en les categories de la tapa i servei de qualitat, escollits per un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, que han degustat les 79 propostes. També s’han lliurat els premis en la categoria de la tapa més popular, triats per votació ciutadana durant les rutes.

Al barri de Sant Josep, els bars i establiments guanyadors han estat Bar Riotinto, per la tapa i servei de qualitat, i Bar Toni, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa i servei de qualitat ha estat el restaurant This&That Co., i de la tapa més popular, l’Ekimae Sushi. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa i servei de qualitat han estat El Otro Lado, Taver i Bar Segovia 1960, respectivament. Bar Vera a Can Serra, Granja Bar Marín a Pubilla Cases i Bar Bárbara a la Florida han guanyat per la tapa més popular.

Durant l’acte s’han lliurat els 16 premis del concurs de la tapa més popular als ciutadans i ciutadanes que han votat en les diferents rutes gastronòmiques. Els premis eren nits d’hotel per a dues persones a diferents punts de la costa a càrrec de les agències de viatges Nautalia Viajes i Spirit Viatges; menús degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i capses regal a càrrec dels establiments participants en la ruta de tapes de Sant Josep.

Durant els 4 dies de celebració de cadascuna de les rutes, els 79 establiments han servit 33.000 tapes d’elaboració pròpia i prop de 3.500 persones han participat en el concurs de la tapa més popular.

Les rutes gastronòmiques als barris es van iniciar el passat mes de juny a Sant Josep, coincidint amb la celebració de la Festa Major, i es van tancar el 3 de juliol a la Florida. Aquestes propostes han comptat amb la col•laboració de les associacions comercials del Centre-Sant Josep, Santa Eulàlia i Pubilla Cases i dels districtes de la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)