Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
14/05/2018
Formació

L’orientació en els processos de formació i inserció

En el marc de la 5a Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció.
Dins de la programació de la 5ª Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció. Els conferenciants participants provenien de diversos àmbits laborals i formatius. Va obrir la jornada la directora del postgrau en orientació laboral de la Fundació Pere Tarrés,  Mercè Gómez; van continuar Xavier Orteu, cofundador i director d’Insercoop, i Virgina Tenorio, com a responsable de formació i del programa PICE de la Cambra de Comerç, i finalment va tancar l’acte l’exposició de la María José Ruiz, professora i orientadora de l’Institut Can Vilumara.
La taula anava dirigida al personal tècnic que desenvolupa accions formatives i orientació ocupacional, i va comptar amb l’assistència tant de tècnics municipals com d’entitats socials.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)