Notícies

Detall notícia

21/05/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Èxit d'assistència en la primera sessió per a emprenedors/es en format en línia

Amb aquesta sessió inicial es reprèn cada dimecres la sessió informativa on el personal tècnic explica en format en línia els passos a seguir per crear una empresa i que dona accés a l’assessorament personalitzat per la materialització de la seva idea de negoci
Veure imatge de Èxit d'assistència en la primera sessió per a emprenedors/es en format en línia (nova finestra)

La primera sessió informativa en línia per informar-se sobre el procés de creació de l’empresa va reunir ahir a més de 20 persones, on a través d’una plataforma tecnològica, l’equip tècnic va explicar els passos a seguir per posar en marxa un negoci.

Els participants, al llarg de les dues hores de durada de la sessió, van fer arribar a l’equip dubtes al voltant de la capitalització de l’atur, llicències, formes jurídiques o  finançament, entre d’altres. Tots ells manifestaven la incertesa per emprendre davant la situació derivada per la crisi sanitària però afirmaven tenir ganes d’assessorar-se per adaptar-se a la nova normalitat.

Amb aquesta sessió inicial es reprenen les sessions informatives setmanals, on cada dimecres de 10h a 12h l’equip tècnic explicarà als emprenedors telemàticament quins són els mecanismes per avaluar la seva viabilitat, possibles fonts de finançament i la capitalització de la prestació d’atur. A més, després d’aquesta sessió és podrà accedir a l’assessorament personalitzat amb un/a tècnic/a, sempre amb hores concertades i en format en línia fins que es pugui reprendre l’activitat presencial. L’objectiu de tot plegat és acompanyar, assessorar i orientar en el procés de creació i consolidació de la idea de negoci.

Recordem que la informació sobre aquesta sessió informativa es pot consultar a la pàgina web www.dinamitzaciolocallh.cat a través de la qual es podrà formalitzar la inscripció, o contactant telefònicament amb l'Oficina de Serveis a l'Empresa en el 934036943.

Abans de començar la sessió, les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se a la plataforma de videoconferència a través de la qual s’impartirà la sessió.

A través d’aquesta iniciativa, l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l'Ajuntament de L'Hospitalet continua restablint els serveis que oferia però adaptats a les circumstàncies actuals, amb la finalitat de continuar prestant serveis a les petites i mitjanes empreses, autònoms i treballadors. En aquest sentit, s’han posat al seu abast formacions en línia gratuïtes, s’ha activat un servei d’atenció personalitzada per resoldre dubtes sobre recursos econòmics, i també s’està generant informació coordinada per part dels agents del Pacte Local per assessorar i acompanyar el teixit productiu local en la reactivació de l’activitat empresarial.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)